Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Over Geurwarenhuis

Het Geurwarenhuis is een onderdeel van Plezant Living & Gifts. Dit is een leuke woon- en cadeauwinkel in het altijd gezellige Baarle-Nassau met een zeer uiteenlopend en verrassend assortiment. Het grootste deel van het assortiment bestaat uit geurproducten van hoge kwaliteit. Want kwaliteit is voor ons heel belangrijk, de producten die we zowel in de webshop als in de winkel verkopen testen we zelf. Daarom kunnen wij stellen dat wij voor 100 % achter de producten staan die wij verkopen.

De kwaliteit van de producten zie je terug in bijvoorbeeld het aantal branduren van de geurkaarsen, of juist in de fantastische geuren van de huisparfums van Ashleigh & Burwood, of in de geurzakjes die ongeveer 12 maanden geur afgeven. We stellen dit assortiment met zorg samen, nadat we de mogelijk nieuwe producten zelf zorgvuldig hebben uitgeprobeerd. Als we tevreden zijn dan worden de producten opgenomen in ons assortiment. Voldoet het product niet aan onze verwachtingen en eisen dan ga je het niet terug vinden in de shop.

Het assortiment van Geurwarenhuis.nl bestaat uit diverse geurproducten van de merken Greenleaf, Ashleigh & Burwood, Bomb Cosmetics, Riverdale, WoodWick en Yankee Candle. Geurwarenhuis.nl is onze webshop die gespecialiseerd is in diverse geurproducten. Ons uitgebreide assortiment bevat katalytische branders, huisparfums, geurstokjes, wax melts, geurkaarsen, geurzakjes, diverse sprays en bruisballen.