Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Geurstokjes

Millefiori MiIlano Geurstokjes

Met de Millefiori MiIlano Geurstokjes ben je verzekerd van een aantal factoren. Je haalt een heerlijke geur in huis, waarvan je weet dat je er lang mee doet. Afhankelijk van de grootte van de fles kun je er tot wel 7 maanden mee doen. Dat betekent maanden lang die heerlijke geur van de Millefiori Milano geurstokjes in huis.
Het mooie aan geurstokjes is dat je nauwelijks iets aan hoeft te doen om een heerlijke te ruiken. Je hoort vaak dat je de reeds met regelmaat om zou moeten draaien om de geur te blijven ruiken. Onze ervaring met de geurstokjes van Millefiori is dat dat niet eens hoeft, je hebt er zonder om te draaien al genoeg plezier van.

Bij de geurstokjes van Millefiori Milano heb je wel ruimte nodig, niet omdat ze veel ruimte in beslag nemen. Maar deze geurstokjes zien er zo netjes uit dat ze gezien mogen worden. Je hoeft ze dus niet te verstoppen omdat de flesjes er niet uit zien en je niet wilt dat je bezoek ze zien staan. De verpakkingen van Millefiori zijn op zich zelf al mooi met een luxe afwerking, maar de flesjes zelf zijn zo decoratief dat je ze graag in het zicht zet.

Rooster  Lijst 

Rooster  Lijst