Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Millefiori Milano

Millefiori Milano

Millefiori Milano is onder andere bekend van geurstokjes, maar hebben een heel breed assortiment aan geurproducten. Wij hebben gekozen voor hun lijn met geurstokjes. De geurstokjes van Millefiori Milano zijn echt uitzonderlijk goed. Ze zijn goed qua geuren, maar hebben ook een lange gebruiksduur.
Kwaliteit is voor ons erg belangrijk en we stellen dan ook een aantal eisen aan de producten die wij verkopen. Millefior Milano voldoet met gemak aan de eisen die hebben.  Zoals gezegd zijn de geuren echt super te noemen, je ruikt direct dat dit mooie parfums zijn. Al de geuren uit de diverse geurlijnen stralen een bepaalde Italiaanse klasse uit. De vormgeving van de diverse geurlijnen zijn goed tot geweldig. Hierdoor heeft het merk die, zoals wij dat noemen, Italiaanse klasse ook in de verpakkingen en modellen terug laten komen. En eigenlijk het belangrijkste aan geurstokjes is dat de geurverspreiding goed is. Je hebt een mooie geurverspreiding, waardoor je de geuren goed blijft ruiken en niet onbelangrijk is dat je ook nog eens lang met de geur doet.
Alles bij elkaar heb je goede geurstokjes met mooie geuren waar je lang mee zult die ook nog eens in sjieke of luxe verpakkingen zit.

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2