Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Ashleigh & Burwood

Ashleigh & Burwood

Ashleigh & Burwood is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in geuren en dat doen ze al sinds 1993. De hoge kwaliteit geuren die men maakt hebben vaak een klassiek karakter en worden met de grootste zorg gekozen. De herkenbare geurstokjes van Ashleigh & Burwood worden uitgebracht onder de naam THe Scented Home en komen allemaal in de karakteristieke kokers met mooie decoratieve prints.

Je ziet dit terug in het ruime assortiment geurstokjes onder andere aan de geuren. Deze zijn zeer uiteenlopend, maar er wordt veel teruggegrepen naar bloemen. Dit geeft de geuren van Ashleigh & Burwood meteen dat klassieke en herkenbare gevoel.

De geurstokjes (ook wel Reed Diffusers) zijn eenvoudig in gebruik en een decoratieve manier om een heerlijke geur in huis te verspreiden zonder rook of vuur. De houten reeds absorberen de geurolie en verspreiden de geur in de gewenste ruimte. De geurolie wordt door de houten reeds omhoog gezogen door capillaire werking. De geur komt vrij doordat de reeds verzadigd raken door de geurolie. Hierdoor kunnen de geurstokjes een constante geur verspreiden.

Zoals gezegd zijn geurstokjes vrij gemakkelijk in gebruik, waardoor je er bijna geen omkijken naar. Enige dat je zou kunnen doen is dat je de stokjes eens in de zoveel tijd moet omdraaien. Hierdoor zul je merken dat er meer geur verspreid wordt.  De geurstokjes van Ashleigh & Burwood zijn de geurstokjes met de traditionele stokjes, dus gewoon van hout.

Een verschil en opzichte van veel andere geurstokjes is dat de stokjes iets langer zijn dan gebruikelijk, dit heeft als voordeel dat er meer geur verspreid wordt door de geurstokjes. Je kunt met een flesje geurolie ongeveer 4 maanden doen, uiteraard maakt het aantal reeds wel uit. Hoe meer reeds je gebruikt, hoe meer geur er verspreid wordt en hoe eerder de geurolie opraakt.

Rooster  Lijst 

Rooster  Lijst