Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Geschenk sets

Ashleigh & Burwood heeft naast de vele verschillende geurlampen ook gedacht aan leuke geschenksets. Er zijn maar een aantal modellen verkrijgbaar in een geschenkverpakking, waarbij de bekendste /  belangrijkste sets een heel compleet pakket zijn. Deze sets worden vaak wel startsets of starterssets genoemd, enkel omdat ze compleet met een flesje geurolie zijn. Dit maakt deze verpakkingen direct een ideaal cadeau om te geven. De ontvanger kan direct de brander gebruiken zonder eerst nog een fles huisparfum te gaan kopen.

Naast deze startsets zijn er nog andere modellen die worden geleverd met een flesje parfum. Uiteraard hebben  alle branders uit de geschenkverpakkingen de specifieke kwaliteiten van de Ashleigh & Burwood die je mag verwachten. Alleen in de vorm van een leuke set.

Vaak zijn de geschenksets een mooie manier om kennis te (laten) maken met de zuiverende werking van de Ashleigh & Burwood geurlamp. Deze sets hebben een mooie prijs en komen compleet met een flesje huisparfum. Je kunt dus direct beginnen met genieten van je brander met de bijgeleverde geur. Deze sets zijn dus leuk voor je zelf om kennis te laten maken met Ashleigh & Burwood, maar zijn net zo handig en leuk om aan iemand cadeau te geven. Deze sets zitten allemaal in een mooie geschenkverpakking, compleet met een flesje huisparfum, waardoor je bijna geen mooier cadeau zou kunnen geven aan iemand.

Rooster  Lijst 

Rooster  Lijst