Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Ashleigh & Burwood

Geurbranders van Ashleigh & Burwood

De geurbranders van Ashleigh & Burwood zijn zo gemaakt dat ze de vieze en ongewenste geurtjes zal vernietigen en tegelijkertijd ook de ruimte van een heerlijke geur voorzien. Denk eens aan de situatie van je vanaf nu bijvoorbeeld geen last meer hebt van vieze kook- en rookgeurtjes. Het feit dat dit nu verleden tijd is, klinkt nu misschie ongeloofwaardig. Het systeem van de geurbranders zuivert en reinigt de lucht in de omgeving en verspreidt tegelijkertijd je favoriete geur in de ruimte. Dit alles ook nog eens door die oogstrelende mozaiek modellen van Ashleigh & Burwood, welke een fantastische uitstraling hebben en een mooie centrale plek in huis verdienen.

Heb jij een mooiere manier gevonden om onaangename geurtjes uit huis te krijgen? Wij denken van niet!

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Ashleigh & Burwood geurbranders

Een geurbrander elimineert dus de onaangename luchtjes en reinigt de lucht via een proces genaamd diffusie met katalyse, hierdoor worden de moleculen die verantwoordelijk zijn voor ongewenste geuren daadwerkelijk geëlimineerd. In het kort komt het er op neer dat de hitte in de steen ervoor zorgt dat de onaangename geurtjes worden vernietigd en dus niet meer terug zullen komen.

Deze methode van lucht reiniging en zuivering stamt uit de 19e eeuw waar het in ziekenhuizen voornamelijk werd gebruikt om de lucht te zuiveren van bacteriën. Tegenwoordig zorgt het systeem van de geurbrander niet alleen voor een gezuiverde lucht, maar ook voor een geparfumeerde. Het is dus de ideale manier om je huis te ontdoen van onaangename geurtjes en tegelijkertijd heerlijk te laten ruiken naar je favoriete geur.

De geurbrander reinigt de lucht onder andere van de meest voorkomende geuren zoals, (sigaretten)rook- en kookgeuren, maar ook geuren als brand, huisdieren en alle andere geuren die er in huis schuilen.