Yankee Candle Fragrance of the Month September

yankee candle fragrance of the month september

Hoe spijtig het ook is dat de zomer toch een beetje aan het aflopen is, heeft dat ook direct voordelen. De tijd dat we weer meer kaarsen gaan branden breekt aan. Dus met de Yankee Candle Fragrance of the Month September  trappen we het kaarsen seizoen weer af. Wij denken dat dat heel goed gaat met deze 2 geuren uit de Yankee Candle Fragrance of the Month.

Voor deze maand is het de fruitige, zacht zoete geur van de Yankee Candle Mulberry Fig Delight, die ruikt als een verleidelijke schaal met fruit zoals sappige moerbeien en vers geplukte vijgen. Terwijl de andere geur de Yankee Candle Warm Cashmere is, wat weer een warme geur is met de geur van sandelhout en patchouli.  

Zoals bij elke Yankee Candle Fragrance of the Month, zijn het 2 geuren die dan de hele maand september verkrijgbaar zijn met 25 % korting. Benieuwd naar wat die 25 % korting dan werkelijk inhoudt? Nou gewoon deze prijzen!

Large Jar € 29,75 Nú  € 22,30
Medium Jar € 24,75 Nú € 18,55
Small Jar € 12,95 Nú € 9,70
Votive € 2,60 Nú € 1,95
Tart € 2,00 Nú € 1,50
Tea Lights € 9,95 Nú € 7,45

De aanbieding geldt voor de gehele maand of zolang de voorraad strekt. Wees er snel bij om deze heerlijke geuren voor deze aanbiedingsprijs te krijgen!