Yankee Candle Fragrance of the Month Augustus

Zo zie je ... Voor je het weet is het alweer augustus. Voor de kenners betekent dat meestal maar één ding en dat is dat er voor deze maand er weer de Yankee Candle Fragrance of the Month augustus aanbieding is. Dus ook deze maand weer 2 geuren met korting. Voor ons zit er deze keer één bekende geur bij en de andere is een nieuwe geur. Zo hebben wij zelf deze maand ook weer een beetje extra genoten. Bekijk hier de Yankee Candle Aanbieding Augustus!

De geur van Yankee Candle Midsummers Night is een warme en kruidige geur met tonen van muskus, patchouli, salie en mahonie. De geur van Yankee Candle Lake Sunset is een frisse geur die je meeneemt naar de serene schoonheid van de zonsondergang weerspiegelend over het blauwe water.

Gedurende de hele augustus maand zijn deze 2 geuren verkrijgbaar met 25 % korting. Wat betekent een korting van 25 % voor de prijzen van Yankee Candle?  Nou gewoon deze prijzen!

Large Jar € 29,75 Nú  € 22,30
Medium Jar € 24,75 Nú € 18,55
Small Jar € 12,95 Nú € 9,70
Votive € 2,60 Nú € 1,95
Tart € 2,00 Nú € 1,50
Tea Lights € 9,95 Nú € 7,45

De aanbieding geldt voor de gehele maand of zolang de voorraad strekt. Wees er snel bij om deze heerlijke geuren voor deze aanbiedingsprijs te krijgen!

Yankee Candle Aanbieding Augustus