Ashleigh & Burwood fragrance Lamps

Bn je al bekend met de Ashleigh & Burwood fragrance lamps? De Fragrance Lamp (of geurlamp) is zo gemaakt dat het alle ongewenste geurtjes vernietigt, de lucht zuivert en reinigt in de omgeving en heeft het de mogelijkheid om daarna je favoriete geur van Ashleigh & Burwood in de ruimte achter te laten.

Zoals je net hebt gelezen zal de Fragrance Lamp dus de "slechte" of onaangename luchtjes elimineren en reinigt het de  lucht via een proces dat katalytische oxidatie heet. Dit proces werkt als volgt:
In de steen zitten metalen verwerkt, deze metalen hebben een magnetische werking op elkaar. Zodra de steen in de geurlamp in gebruik wordt genomen, wordt deze meer dan 200 graden Celsius. Het proces van kataytische oxidatie wordt door deze hoge temeratuur gestart. De reactie, als gevolg van dit proces, zorgt voor de zuivering van de lucht en vernietigt de onaangename en vieze geurtjes in de omgeving.

Klinkt deze methode van zuivering je meer als een sprookje? En twijfel je of dit werkt? Dan zul je versteld staan dat deze methode van lucht reiniging en zuivering aan het einde van de 19e eeuw is uitgevonden en sinds die tijd gebruikt wordt. Waar het vroeger enkel werd gebruikt in ziekenhuizen om de lucht te zuiveren van bacteriën, wordt het tegenwoordig meer dan alleen gebruikt voor het zuiveren van bacteriën. Tegenwoordig wordt dit systeem gebruikt voor het zuiveren van viezze geurtjes, maar ook om direct een fijn parfum in de ruimte te verspreiden. Je profiteert dus niet alleen van de reinigende werking van de geurlamp, maar het zorgt er ook voor om te genieten van je favoriete parfum van Ashleigh & Burwood.

Welke geure kun je zuiveren zul je je misschien afvragen? De Fragrance Lamp reinigt de lucht van bijvoorbeeld rookgeurtjes van sigaretten of sigaren, maar ook van brandgeur, kookgeuren, dierengeuren en eigenlijk alle andere geuren die in een huis schuilen en die als onprettig worden bevonden.

Dus heb je het helemaal gehad met die onaangename geurtjes in huis en zoek je hier een oplossing voor? Ga dan eens shoppen in ons ruime assortiment Ashleigh & Burwood fragrance lamps. Heb je je favoriete geurlamp gevonden vergeet dan niet om ook één van die heerlijke parfums van Ashleigh & Burwood direct te bestellen, kun je direct beginnen met het zuiveren van je huis met die mooie Ashleigh & Burwood geurlampen.