WoodWick Geur van de Maand augustus

Heel toepasselijk voor deze maand, met al die hitte, zijn de 2 WoodWick Geur van de Maand geuren. Het zijn deze keer namelijk 2 heerlijke verkwikkende geuren die met korting verkrijgbaar zijn. In WoodWick Geur van de Maand Augustus zitten 2 nieuwe geuren die nog niet in ons assortiment zaten. Wat ons betreft dus een extra reden om snel naar de winkel te komen of juist online te bestellen.

Dus 2 nieuwe geuren die wij zelf ook nog niet kende, zorgt ervoor dat ook wij deze keer ongeduldig moesten wachten tot we ze binnenkregen. De nieuwe geuren zijn de WoodWick White Willow Moss en de WoodWick Lemongrass & Lily. Wat ons betreft lekker verkwikkend en zacht, heerlijk voor op een mooie zomerse avond of juist wat later in het jaar om dat zomerse gevoel vast te houden.

Een nieuwe geur is altijd lastig, dus wat mag je verwachten bij het ruiken van de WoodWick White Willow Moss. Volgens de  geuromschrijving is dit de geur van een fris wilgenbos vermengd met de geuren van neroli, patchouli en citroenschil. Terwijl de geuromschrijving van de WoodWick Lemongrass & Lily aangeeft dat dit  de frisse geur van lemongrass vermengd met de geur van citroenschil is.

Wacht niet te lang en wees niet te laat om deze heerlijke aanbieding te bestellen. De korting van 25 % geldt de  gehele maand of zolang ze op voorraad zijn. Grijp er niet naast!

WoodWick Fragrance of the Month is 25% korting:

Large  € 29,95 nu € 22,45
Medium  € 19,95 nu € 14,95
Mini  € 11,95 nu € 8,95
Ellips € 32,95 nu € 24,75
Wax Melts  € 2,50 nu € 1,90

Bestel deze heerlijke WoodWick Guer van de Maand vandaag nog!

WoodWick Geur van de Maand augustus