WoodWick Geur van de Maand September

WoodWick aanbieding

Met de WoodWick Geur van de Maand September trappen het kaarsenseizoen af. We merken dat het gebruik van geurkaarsen vanaf september toeneemt. De tijd dat het weer sneller donker wordt, maakt dan toch dat we met z'n allen meer kaarsen gaan gebruiken. Dus na de vakantie periode is dan de Geur van de Maand aanbieding een prettige manier om toch je favoriete kaarsen te gebruiken en je voornemen om het iets rustiger aan te doen, na het altijd duurder uitvallen van de vakantie...

Voor september zijn er 2 oude bekende geuren, die wat ons betreft passen bij de tijd van het jaar. Je kunt deze maand de WoodWick Warm Wool en de Woodwick Sand & Driftwood in de Geur van de Maand aanbieding terug vinden.We gaan deze maand dus heerlijke genieten van de geuren van de WoodWick Warm Wool en de WoodWick Sand & Driftwood. Voor de WoodWick liefhebbers zullen dit hoogstwaarschijnlijk 2 bekende geuren zijn.

Zoals iedere maand is de korting enkel op deze 2 geuren van toepassing en enkel in de maand september en zolang de voorraad strekt. Wacht dus niet te lang.

WoodWick Geur van de Maand is 25% korting op:
 

Large  € 29,95 nu € 22,45
Medium  € 19,95 nu € 14,95
Mini  € 11,95 nu € 8,95
Ellips € 32,95 nu € 24,75
Wax Melts  € 2,50 nu € 1,90

Bestel deze heerlijke WoodWick aanbieding vandaag nog!