Geurstokjes, ons verhaal

ashleigh & burwood geurstokjes


Niets is prettiger dan een huis dat lekker ruikt, toch? Of het nu een frisse of juist een bloemige geur is, dat is voor iedereen anders… Maar toch is het voor iedereen zo dat een heerlijk ruikende kamer, of het nu een huiskamer is, een hal, een toilet, de badkamer of juist de slaapkamer, net dat beetje meer sfeer geeft. Maar hoe doe je dat?

Je kunt een heerlijke bos geurende bloemen neerzetten en hier zul je dan maar even plezier van hebben, want bloemen vergaan vrij snel. Of je gebruikt zo’n luchtverfrisser uit het stopcontact? Hierbij is het grootste probleem dat dit altijd van die ‘gemaakte’ geur verspreidt. Wordt je daar vrolijk van? Nou wij in ieder geval niet.

Is er een andere oplossing, anders dan bovenstaande rommel neerzetten of anders zo’n geurbrander neer te zetten? Geurstokjes of de reed diffusers zijn een makkelijke manier om geur te verspreiden zonder al teveel gedoe, dus de perfecte oplossing!

Onze geurstokjes zitten in altijd in een mooie verpakking, waar een stijlvolle glazen fles gevuld met parfum in verstopt zit. Uitpakken, fles openen, stokjes erin en klaar! Ow ja niet vergeten om ze op een mooi plekje te zetten. Het mooie van geurstokjes is dat ze eigenlijk overal te gebruiken zijn, zet ze in de woonkamer, de badkamer, het toilet.

Zodra je de geurstokjes in de glazen fles stopt, zal je nog wel even geduld moeten hebben. Het duurt even voor de geurstokjes verzadigd zijn door de geurolie, maar dan zal de ruimte langzaamaan gevuld worden met een prettige geur. Daarna heb je er bijna geen omkijken aan, behalve om zo af en toe de stokjes om te draaien in het flesje. Vergeet je dat, op zich geen probleem. Je zult alleen merken dat wanneer je ze wel af en toe omdraait je iets meer geur ervaart. Je hebt nu zo'n 4 tot 5 maanden een heerlijke geur die de ruimte vult, zonder al teveel moeite.

Geniet ervan!

Benieuwd naar ons assortiment? Hier vind je ons assortiment geurstokjes!