Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Ashleigh Burwood branders

Ashleigh & Burwood branders

Sinds 2005 zijn in Nederland de  Ashleigh & Burwood branders, of zoals ze in het Engels zo mooi heten Ashleigh & Burwood Fragrance Lamp, verkrijgbaar. Een Fragrance Lamp elimineert de "slechte" luchtjes en zuivert de lucht via een proces dat catalytic oxidatie heet. Als het systeem, dat uit een steen met een lont, in gebruik is, wordt deze steen heel erg heet. Door deze hoge temperaturen vindt dat speciale proces plaats in de steen. Deze reactie zuivert de lucht en vernietigt dan de vieze geurtjes in de omgeving (denk hierbij aan kookluchtjes,rook, huisdieren en wat er verder in huis kan zitten).

Deze methode van luchtzuivering stamt uit de 19e eeuw waar het in ziekenhuizen werd gebruikt. Toen nog zonder geur, maar tegenwoorrdig is er een ruime keuze uit vele geuren. Nu profiteer je dus niet alleen van de zuiverende werking van de de Fragrance Lamp, maar ook nog eens van je favoriete geur. Een heerlijke ruikend huis met een mooie decoratieve Ashleigh & Burwood brander.

Ashleigh & Burwood Brander Ashleigh & Burwood Geurolie 250ml Ashleigh & Burwood Geurolie 500ml
Ashleigh & Burwood Giftset Ashleigh & Burwood Accessoires Ashleigh & Burwood Geurstokjes

Ashleigh & Burwood geurbranders

Een geurbrander elimineert dus de onaangename luchtjes en reinigt de lucht via een proces genaamd diffusie met katalyse, hierdoor worden de moleculen die verantwoordelijk zijn voor ongewenste geuren daadwerkelijk geëlimineerd. In het kort komt het er op neer dat de hitte in de steen ervoor zorgt dat de onaangename geurtjes worden vernietigd en dus niet meer terug zullen komen.

Deze methode van lucht reiniging en zuivering stamt uit de 19e eeuw waar het in ziekenhuizen voornamelijk werd gebruikt om de lucht te zuiveren van bacteriën. Tegenwoordig zorgt het systeem van de geurbrander niet alleen voor een gezuiverde lucht, maar ook voor een geparfumeerde. Het is dus de ideale manier om je huis te ontdoen van onaangename geurtjes en tegelijkertijd heerlijk te laten ruiken naar je favoriete geur.

De geurbrander reinigt de lucht onder andere van de meest voorkomende geuren zoals, (sigaretten)rook- en kookgeuren, maar ook geuren als brand, huisdieren en alle andere geuren die er in huis schuilen.

Rooster  Lijst 

Rooster  Lijst